Komentáře

1 Zuzana Zuzana | 25. srpna 2012 v 17:52 | Reagovat

Klobouk dolů. :-)

2 nel nel | 15. listopadu 2012 v 21:20 | Reagovat

perfektní ;-)
gratuluji k úžasné fantazii .
Určitě některé recepty vyzkouším :-D
Děkuji za inspiraci a podělení se 8-)

3 Petr Petr | 14. února 2013 v 22:19 | Reagovat

Děkuji za novou inspiraci která nezatíží peněženku, určitě to vyzkouším, jen nevím zda jsou u nás některé suroviny u řezníka k mání. Toto se hodí nejen důchodcům ale i nám singl mužům ve středním věku s jedním platem. :-)

4 oldřiška oldřiška | E-mail | 21. února 2013 v 11:28 | Reagovat

Dělám důchodcovský tavený sýr" kostka tvarohu/kupuji ve výprodeji 50%/ ne vaničkový, byl by akorát na polití pizzy a ne Jaroměřský- udělá se sýr na strouhání.
Rozmixuji s malou lžičkou másla+ malá lžička sody bikarbony /dávám jen 1/2 ! bohatě stačí/.+ na dochucení to, co máte rádi / salám, pažitku, paprika...
Dělám večer /jinak je to hotovo ke snězení za 10 min./ ráno jenom práskám fousama.

5 Marek Marek | Web | 5. července 2013 v 8:09 | Reagovat

skvěle tipy, určitě vyzkouším ;)

6 Hippy W Hippy W | 10. července 2013 v 16:15 | Reagovat

Frajer!!! draho varit umi kazdej Babica a Polhreich, klobouk dolu!!!! Díky Pane

7 Míša Míša | E-mail | 1. září 2013 v 13:47 | Reagovat

Moc jste mě potěšil s Vašimi skvělými tipy :-) S oblibou říkám, že není umění vařit za hodně peněz. Umění je uvařit něco téměř z ničeho. Zde je to velmi hezky vidět. Prostě kdo umí.. Děkuji za inspiraci!
Jinak s těmi akcemi a slevami máte naprostou pravdu, je mi sice 26, ale nakupuji hlavně tímto způsobem. :-D

8 Romana Romana | E-mail | 9. září 2013 v 21:46 | Reagovat

Já bych potřebovala vědět,kde můžu koupit ty kůžičky?

9 Romana Romana | 9. září 2013 v 22:58 | Reagovat

Promiňte, to byl první reakce.To, že jste frajer, otom není pochyb :-)

10 Nováková Nováková | E-mail | 28. října 2013 v 10:30 | Reagovat

Vážený pane Kouzelníku, super nápady. Jen nevím, jestli jste třeba z Prahy jako já, ještě jsem na takového řeznického lidumila nenarazila. I tak děkuji, jsem singl důchodkyně, tak mi to dost pomůže. Nemáte ještě další recepty i na jiná hodně levná jídla? Hodně zdraví, Nováková :-)

11 Karel Jemelka Karel Jemelka | E-mail | 30. ledna 2014 v 15:02 | Reagovat

Nemám slov. Díky, poučil jsem se i pobavil :-)Zdraví Karel

12 Michal Michal | 8. února 2014 v 21:21 | Reagovat

Je smutne ze dochodcovia, ktori vybudovali to, co hajzlove sprivatizovali, nemaju pomaly co jest a su radi ze maju aspon strechu nad hlavou. :-(

13 Alžběta Alžběta | 13. února 2014 v 16:40 | Reagovat

Nevím, nejsem důchodce, ale podobně jako Petr singl středního věku s jedním platem, takže recepty se moc hodí (zvlášť když nájem se v akci nekoupí). Moc děkuji i za recept na mastičku. A také se Váš blog moc hezky čte :-) A kostěné šperky, to je vážně třešínka na dortu ;-)

14 Mirka Mirka | 15. února 2014 v 12:29 | Reagovat

[4]:Vyzkoušela jsem  a přidávám recept na DOMÁCÍ  LUČINA  - skvělá
1 velký jogurt +  1 šlehačka /250ml/ +osolít podle chuti
Dochutit  co máte rádi -česnek ,pažitka, na jemno paprika,na hrubo pepř atd..
Zamíchat dohromady a přes utěrku v cedníku nechat překapat - vykapat.
Ráno je hotovo.

Nekoukat na obsah tuku - čím tučnější šlehačka tím lahodnější/ nejlepší je ze 40%/
Přeji dobrou chuť

15 Denisa Denisa | 26. února 2014 v 0:06 | Reagovat

Neuvěřitelné. Obdivuhodné. Tolik kreativity! Všechna čest!

16 Simona Simona | E-mail | 7. března 2014 v 21:13 | Reagovat

Klobouk dolů :-)... a co že mne to vlastně přivedlo na vaše stránky? Vepřové nožičky:-)... Již delší dobu se zajímám o způsob stravování, které je opakem toho co nám vtloukají do hlavy doktoři,dietologové a reklamy :-).Původ mého zájmu o toto stravování pochází z knihy OPTIMÁLNÍ DIETA od Jana Kwasniewskeho...živočišný tuk není takový strašák jak se léta tvrdí :-)...vejce,tuk,vysokoprocentní šlehačka,máslo,tučné maso,tučné ryby,kolagen....by měli být základem našeho bytí.-)....velmi zajímavá kniha a ještě zajímavější výsledky léčby čehokoliv co nás lidi trápí :-). Vaši stránku ukládám do oblíbených...jako muž v zástěře máte můj velký obdiv .-).

17 Tatiana Tatiana | 23. března 2014 v 13:02 | Reagovat

Svelé, ozaj skvelé. Nič podobného som zatiaľ nikde nečítala. A pridávam sa ku každému slovu chvály, ktorú sem pripísali ostatní. Ďakujem za inšpiráciu. Veľa zdaru a píšte určite ďalej.

18 Bláža Bláža | E-mail | 7. dubna 2014 v 21:39 | Reagovat

Já zírám!! Silně mi to připomnělo doby studentské/masožroutské a sliny se mi sbíhaly, a to jsem teď už dlouho vege... Sama bych ještě přidala spoustu variant se sezónní zeleninou, výborně nastavuje množství a mění chuť z typicky "české" na lehce mezinárodní 8-)  Např. obrané maso na cibuli, pár rozmačkaných oloupaných měkkých rajčat, sáček obyč-oliv, česnek, oregano a špaget podle toho, kolik nás zrovna bylo poblíž, a když jsme se rozšoupli, tak nastrouhaný eidam jistil vše... Kéž bychom ale takhle improvizovat v důchodu už nemuseli... Držím palce! :-)

19 Karel Karel | Web | 9. dubna 2014 v 17:10 | Reagovat

Tohle mi připomíná recepty Hrušky (http://hruskovyrecepty.cz/), které jsem si celkem oblíbil, protože jsou levné a chutné a především je zvládne i takové kuchařské kopyto jako jsem já. :-D

20 kos kos | 16. dubna 2014 v 23:17 | Reagovat

Ahoj máte zájem si vydělat nějaké peníze z pohodlý domova? Já teď klikám na reklamu a docela to jde

Za klik máte od $0.001 do $0.015 - Reklamy najdete po registraci a přihlášení nahoře (View Ads)
Minimum pro výplatu je $5.00 - Pošlou vám peníze na Paypal, nebo Payza.

Opravdu funguje !

zde je odkaz k registraci:
http://www.probux.com/?rh=706572616B637A65

21 edu edu | 8. února 2015 v 15:02 | Reagovat

Dobrý den, do důchodu mám ještě daleko, vaše stránky mi však přijdou zajímavé, milé i mezi řádky. Jste určitě zvídavý a činorodý člověk. Klobouk dolů :-)

22 ada-cat ada-cat | Web | 19. února 2015 v 13:49 | Reagovat

Chlebové karbanátky mě naučila kamarádova maminka a jsou moc dobrý. V přádelně si baby myslely, že jsou kuřecí. :-D

23 michal michal | 5. dubna 2015 v 15:43 | Reagovat

ta slezina se neda zrad :-!  :-!

24 Kamil Kamil | 20. dubna 2015 v 19:15 | Reagovat

pěkné stránky kocoure :-)

tip: ze syrové holé kůže pomalu vypéct vodu (vysušit v troubě), nalámat na kousíčky poté fritovat
výsledkem je koží nabublaná delikatesa
K.M.

25 theresin theresin | Web | 22. června 2015 v 20:43 | Reagovat

pujcka na ruku praha 5 ;-)

26 Bože chraň Bože chraň | 12. října 2015 v 12:51 | Reagovat

Ježíši fuj, doufám, že tohle nikdy nebudu muset dělat! :-(

27 Sejko Sejko | 4. února 2016 v 9:37 | Reagovat

REcept na marinované ryby--mňam, je to vážně delikatesa:

http://www.recept-y.eu/recept/ryby-marinovane/

28 MaikelF MaikelF | E-mail | 17. ledna 2017 v 9:30 | Reagovat

I found this page on 13th place in google's search results. You need some search engine optimization. Many webmasters think that seo is dead in 2017, but it's not true. There is sneaky method to reach google's top 5 that not many people know. Just search for:  pandatsor's tools

29 AndreySmode AndreySmode | E-mail | Web | 16. února 2017 v 16:34 | Reagovat

причины импотенции в 30 лет    http://levitraviagratab.blogspot.ru/2017/01/30_19.html

30 Patra Patra | 31. března 2017 v 14:27 | Reagovat

Recepty pekne. Je videt, ze si umite poradit. Zel musim rict, ze levne se da poridit i zdrave jidlo.. Lusteniny 1000x jinak, dusena mrkev, pecena korenova zelenina s cesnekem je naprosta bomba, ke snidani kase z vlocek atd. Pres leto/podzim nasbirat plodiny a susit, zavarovat... Jinak hliva ustricna je tak trochu zlo. Upravuje hladinu cholesterolu diky statinum v ni obsazenych. Ty same statiny, ktere Vam predepise lekar. Presne ty, ktere zpusobuji mnohem vice problemu nez samotny cholesterol.. To sem ale nepatri.. Chvalim ale Vasi fantazii s jidlem. Tolik veci z jednech kosti atp. je prima!

31 Marry Marry | 7. června 2017 v 11:41 | Reagovat

[23]:Zkuste vepřovou slezinu, je jemnější. Cena bývá kolem 20 Kč za kilo.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.